Carmina Burana, zondag 17/01/2021, 16.00 uurHet Ballet, het Orkest en het Koor van de Nationale Opera van Rusland presenteren het muzikale en choreografisch pareltje Carmina Burana, één van de grootste meesterwerken van de 20ste eeuw.
Het verhaal baseert zich op een reeks lyrische gedichten en werd gecomponeerd door Carl Orff tussen 1935 en 1936. De eerste opvoering vond plaats in de Opera van Frankfurt in 1937 en bracht onophoudelijk de breedste bevolkingsgroepen in vervoering. Het moment suprême 'O Fortuna' is intussen muzikaal werelderfgoed geworden.

De verhalen behandelen thema's als het leven, de dood, het lot en vooral de liefde. Haast 200 artiesten bejubelen de vreugde bij de terugkeer van de lente, het genot ervaren bij het nuttigen van geestrijke drank en contempleren over liefde en luxe.

Door de kracht en de passie van de vertolking door het Koor en de Solisten van de Nationale Opera van Rusland komen de profane gezangen volop tot hun recht. Deze nieuwe productie toont een waaier aan sensualiteit en emoties die het bindmiddel vormen tussen muziek, dans en woord.

De voorstelling vindt plaats in de Lotto Arena te Antwerpen.Toegangsprijzen :

Kassa : 42,00 euro
Leden : 26,00 euro
Niet-leden : 34,00 euro

Alle administratieve kosten zijn inbegrepen in deze prijs.

Betaling binnen 5 dagen na aanvragen tickets ! Gelieve de betalingstermijn te respecteren, anders kunnen uw kaarten niet gegarandeerd worden !

AFSLUITDATUM INSCHRIJVINGEN : Zolang tickets beschikbaar.

Zaalplan


Inschrijven voor Carmina Burana :
Aantal leden
Aantal niet leden


Extra info :


Vul hier je gegevens in:

Voornaam:

Naam:

E-mail:


Mocht het verzenden via dit formulier niet lukken, mag je alles altijd doormailen naar cultuurclubhaven647@gmail.com.