Jan en Alleman, zaterdag 10/10/2020, 20.00 uur


Twintig jaar geleden stal kleine Jantje niet alleen het hart van zijn oma, hij pakte ook de rest van de wereld in met zijn meezinger 'Ik zing dit lied voor jou alleen'. Ondertussen zijn we twee decennia later en staat voor onze neus een internationaal gewaardeerde artiest met een indrukwekkende lijst klassiekers. 'Als de nacht verdwijnt', 'Als de morgen is gekomen', 'Leef', 'Vrienden voor het leven', het zijn maar enkele voorbeelden. Zijn gouden, platina, dubbel en tripelplatina platen en varianten zijn niet meer te tellen, net als alle muziek- en carrièreprijzen die hij als dertiger gewonnen heeft.

Niet alleen in Nederland, ook in Duitsland en Vlaanderen is Jan Smit een artiest van het volk. Wie bij ons De Romeo's, Clouseau, Willy Sommers of Marco Borsato zegt, kan in één adem ook Jan Smit toevoegen aan het rijtje van succesvolle en populaire artiesten.

Vlamingen vallen voor Jan Smit omdat hij ondanks zijn succes nog altijd met zijn twee voeten op de grond staat. Hij weet waar hij mee bezig is. Een harde werker die nooit opgeeft en zijn fans altijd weer verrast.

Op 10 oktober 2020 is iedereen welkom in het Sportpaleis om mee te zingen met Jan en zijn liveband. Het woord 'Alleman' heeft ook betrekking op de verrassende gastartiesten. De komende maanden volgt hierover meer informatie. Dit concert wordt een nieuwe mijlpaal in de carrière van Jan Smit in Vlaanderen. Zorg dat je erbij bent en schrijf mee muziekgeschiedenis!

De voorstelling vindt plaats in het Sportpaleis te Antwerpen.Toegangsprijzen :
Kassa : 61,50 euro ( categorie 1 )

Leden : 50,00 euro
Niet-leden : 56,00 euro

Alle administratieve kosten zijn inbegrepen in deze prijs.

Betaling binnen 5 dagen na aanvragen tickets !

AFSLUITDATUM INSCHRIJVINGEN : Zolang kaarten beschikbaar.

Zaalplan


Inschrijven voor Jan en Alleman :
Aantal leden
Aantal niet leden


Extra info :


Vul hier je gegevens in:

Voornaam:

Naam:

E-mail:


Mocht het verzenden via dit formulier niet lukken, mag je alles altijd doormailen naar cultuurclubhaven647@gmail.com.